Viktors dop

Igår den 19 september 2011 var det dags för vår lille Viktor att döpas.

ÄNTLIGEN!

Det var en bra dag! regnet kom inte förens på kvällen.



Klockan 12 ringde klockorna i Kirsebergs Kyrka för vår lille Viktor.


Viktor tillsammans med Prästen Per och sina nyblivna faddrar Ronny, Kriszta och Tim!


Faddrarna och Vicke vid det berömda Körsbärsträdet i kyrkan. Här hänger alla dopbarn ett körsbär som bär deras namn. Och sedan i mars träffas alla körsbärsbarn i kyrkan för kalas, då äts det körsbärstårta och saft. Supergulligt.



Här har ni honom, vår finaste dopkille. Viktor Lars Johan!



På detta trädet hänger Kompis Theos körsbär också! Så i mars får vi kalas tillsammans med honom och hans underbara familj.

  
  


Vi bjöd på pastasallad, nybakade bullar, dressing och dryck och såklart tårta och kaffe. Gästerna verkade uppskatta det hela. Dessvärre var det en del som insjuknade i kräksjukan så dom kom aldrig. :(

Nedersta bilden är på Viktor och hans farbror Johan, dom är ett bra team. Johan är fadder till Freja <3



MASSA presenter fick han! Och om någon av de närvarande på dopet läser i min blogg så: STORT tack till er och fina presenterna som Viktor fick. Det betyder mycket för oss att ni ville dela denna dagen med oss.



Viktors doptårta. Färdig fransk chokladtårta från delicato som jag la grädde på, skrev hans namn med pyntgele och dekorerade med sockerfigurer som jag beställt. Det blev hur bra som helst. Och jag tror inte att gästerna uppskattade den tårtan mindre för att det var en färdigköpt tårta istället för en gräddtårta á 700 kr/st från ett bageri.



Viktor tackar alla så mkt, och mamma också <3


Kommentarer
Postat av: Sara

Härligt att ni fick ett fint dop!! Han är så söt din lille kille <3 Vidars dop blir först i jul när vi kommer hem till släkten på Gotland, något man ser fram emot mycket :) Kram

2011-09-20 @ 10:54:43
URL: http://www.wintland.se/bebis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0