Imorgon är det dags!!

Imorgon kl 0730 lämnar hela familjen Malmborg huset och styr bilen mot Rostorps förskola! Imorgon börjar Freja ÄNTLIGEN på dagis efter 11 veckors sommarlov. Och gudars skymning vad hon har längtat!

Imorgon ska Viktor och jag även svänga inom Humlan (Viktors avdelning) och säga hej och lämna regnkläder, stövlar, blöjor, ombyte och lite annat smått och gott. En mjukstart för Viktor.

Freja ska till sin stora lycka få äta BÅDE frukost OCH mellis på dagis imorgon. Lyckan är total.

Nu börjar en ny era! Den då man har två barn på dagis. Jag känner att aldrig före har rutiner varit så viktiga som dom kommer vara framöver.

Spännande! Av någon märklig anledning längtar jag till min inruta vardag!

Nu ska jag dricka kaffe och namna kläder! Njuta av sista kvällen som mammaledig. Imorgon börjar allvaret.

Varmt välkommen du inrutade, tråkiga, självklara vardag, du är efterlängtad!!

Woohoo!

Oj nej, jag är INTE ironisk. Den här familjen behöver struktur.


Från mammaledig till kontorsbitch

Nu har jag gått från mammaledig-looken till kontorsbitch-looken. Bort med blonda och in med det bruna!! Johan älskar mig som blondin och jag älskar att vara brunett!

Vad tycker du!? Vilket är snyggast?!


Så kom sommaren igen

Plötsligt slog värmen till med all sin kraft. Jag och barnen passade på att njuta av solen långt in på kvällen. Massa bad och vattenlek. Underbar fredag!


Dagen D - den stora presentationen

Idag kl 0900 infann jag mig på min arbetsplats. Idag skulle nya hoteldirektören presenteras.

Kl 09 började jag med en frukostdejt med receptionschefen. Och när vi stegade in genom entrén till hotellet skådade vi en lång reslig man som vandrade omkring lite förstrött i lobbyn och vi tänkte båda två: det måste vara han.

Mycket riktigt! Det var han.

Kl 0930 presenterade han sig för oss i ledningsgruppen och kl 10 var det allmän info för resterande anställda på hotellet.

Jag är nu sjukt taggad inför att komma tillbaka. Mycket kommer bli SÅ bra.

På torsdag nästa vecka ska jag medverka på ett stormöte på Star i Lund och därför kommer Johan vara hemma och därmed också skola in Viktor den dagen :)

Woohoo nu händer det saker!


idag för.....

tre år sedan så såg Freja ut såhär:
 
 
Vi spenderade våra sista två veckor i lägenheten på kronetorpsgatan och vi bodde i flyttkartonger.
Och nog är dom lika allt syskonen Malmborg!
 
För ett år sedan idag såg Viktor ut såhär! Fina lillkillen.
 

Grattis på Lars-dagen

Idag har Lars namnsdag. Vilket för oss innebär att både Johan och Viktor samt min svärfar har namnsdag idag. Grattis till er 


Broom broom

Nu är det snart dags igen. Den 14 augusti kl 19 ska jag sätta mig bakom ratten igen. Har kanske inte pluggat så mkt teori som jag kanske skulle behövt. Men Johan har jouren fre-sön så jag ska plugga extra då. Men har tagit mig igenom alla testerna nu.

Gjorde första testet i kategorin "svåraste frågorna" och blev underkänd. Så det är dom jag ska fokusera på nu!! För jag kan mer eller mindre allt ändå!

Nu är det nära slutet! Woohoo!


Suger ut det sista av sommaren

Nu känns det verkligen som om hösten är på intågande. Sjukt trist! Sommaren som aldrig kom. Vad blev det total, 21 riktigt soliga dagar mellan april-juli?! Det märks att Freja längtar till dagis och jag börjar också känna mig rastlös över att hänga hemma hela tiden. Så när vädret trots allt var hyfsat imorse begav vi oss ut på lekplatsjakt! Freja lekte, Viktor som inte är i toppform (tänder på gång) somnade och jag fick solar.


24/7

Äntligen har jag blivit vän med gymmet igen. Iom att ryggen är bättre (om ön för stunden lite krånglig) så kör jag på. Lite hantlar och så crosstrainern :) känns sjukt bra. Som vän sa till mig: sikta på tre gånger i veckan och nöj dig med två!!


Den sablans ryggen

Min rygg och höfter har blivit bättre tack vare alla besök hos kiropraktorn.

Jag stretchar och har mig varje dag och det hjälper.

Men jag har inte varit hos kiropraktorn på närmre en månad nu då hon har varit på semester.

Jag var där igår för att jag har så himla ont, centrerat rakt ovanför min svanskota.

Jodå.... Begynnande diskförskjutning. Och är nu tejpad från höft till höft. Akupunktur fick jag igår också. Och så ska jag kyla en gång i timmen i tio minuter, i den mån det går! Ska dit igen på måndag.

Sen är det ju snart dags att börja jobba så det vill till att vi kan få till detta innan dess.

Men det känns mkt bättre :)


Vilken läkare som helst

När Viktor föddes sa vi att han får själv välja vilken läkare han vill bli när han blir stor ;)

Tandläkare funkar!


Världens idé!

Jag kom precis på världens idé. Jag ska bygga ett barbiehus till Freja av gammal bokhylla som vi har här hemma. Det ska bli mitt projekt i höst. Har lite tapeter och sånt kvar sen vi tapetserat här hemma.

Dessutom så kollade jag häromdagen med syrran om dom hade kvar mina gamla barbiegrejer som Isa fick låna när dom flyttade tillbaka sverige. Och det hade hon :)

Freja kommer bli överlycklig!

RSS 2.0