Viktminskningstips 10: Motionera lagom

Motionera lagom!

Du behöver inte träna zumba 3 ggr i veckan eller köra bodypump tills svetten lackar.

30 minuters motion varje dag, det är vad din kropp behöver.

30 minuter är inte särskilt lång tid, och jag kan garantera att ALLA människor, oavsett hur stressade dom är, har 30 minuter över varje dag!

Hoppa av bussen två-tre hållplatser innan du egentligen ska hoppa av och gå sista biten. Välj trapporna istället för hissen. Cykla istället för att ta bussen. Gå ut och gå en runda runt kvarteret innan du bänkar dig framför tvn eller datorn på kvällen.

Själv har jag lagt all träningspress åt sidan och tänker på min vardagsmotion istället, och skulle jag orka träna extra är det bara en bonus. Men det är svårt att göra allt på en gång... och det ska man inte, för då faller man förr eller senare. Fokusera på EN sak, och sen kommer det andra automatiskt under resans gång.

som idag då, då gick jag hemifrån till dagis, 2,5 km! Från dagis till Johanneslust för att lämna kläder, 2,5km, sen vidare längst Sallrupsvägen till entré för lunch med Cindy, 2,6 km,  och sen därifrån till BVC med en liten extrarunda på schemat, 3 km, från BVC till dagis, 1,5 km,  och från dagis hem ytterliggare 2,5 km, så totalt har jag idag gått: 14,7 km.

Och så ska jag cykla till och från viktväktarna ikväll, vilket är ytterligare: 5 km enkel väg, så där blir det ytterligare en mil.

Så en vanlig tisdag som denna har jag motionerat 3 mil!
Fan inte illa!



Alla bäckar små.... glöm inte det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0