Middagstips



Grönsaksnudlar med färsbiffar
6 portioner
Points per portion: 15
Tillagningstid: 15 minuter

500 gram nötfärs
2 tsk chilipulver
6 portioner äggnudlar tills du är mätt
2 dl socker ärtor
2 paprika
1 dl hoisinsås
om du vill: jordnötter eller cashewnötter

Blanda köttfärsen och chilipulvert, forma 6 biffar.
Koka nudlarna enligt paketets anvisning. Fräs grönsakerna i lite olja. Blanda ner grönsakerna och såsen i nudlarna när dom kokt färdigt, servera med en biff och strö över lite nötter.

******


Pasta med fläskytterfilé
Portioner: 4
Points per portion: 13
Tillagningstid: 20 minuter

1 färdigkryddad fläskytterfilé 900 gram
4 portioner pasta tills du är mätt
2 dl sparris
1 rödpaprika
1 burk champinjoner
12 msk creme fraiche 15%
4 msk riven parmesan

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Strimla fläskytterfilén och stek upp. När köttet nästan är färdigstekt tillsätt grönsakerna och låt dom fräsa med ett par minuter. Tillsätt creme fraichen och låt puttra ett par minuter. När pastan är klar blanda ner köttblandningen i den. Lägg upp på tallrik med en sallad och strö över parmesanen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0